JA JIJ kunt er straks echt niet om de nieuwe single van Will de Brouwer heen

Wat is het stil rondom Will, wat zou er toch zijn..?? Dat waren de vragen die iedereen radiostations en collega’s stelde na zijn single “Bij ons in het Café” de single die uitkwam op 14 april 2015.
Deze single die tot op heden verbonden is aan Recreatie Café Welkom Thuis in België die deze single hebben uitgeroepen tot hun herkenningslied draait nog goed mee.

In Juni 2015 ontstonden er echter ernstige gehoorproblemen bij Will wat resulteerde in 7 weken totale doofheid aan zijn linkeroor, omdat je jezelf dan niet goed hoort moet je snel iets ondernemen, na onderzoek en operatie heeft Will een buisje in zijn linkeroor en zingt hij voortaan met gehoorapparaten in beide oren hij mist links 51 en rechts 47 procent van zijn gehoor wat nu aangevuld wordt door deze hoortoestellen.
Door professionele begeleiding van Zangcoach Ankie van Koolwijk en de onvoorwaardelijke steun van zijn Marga is Will door blijven gaan met optredens en heeft hij keihard moeten werken om naar zichzelf te luisteren en alles opnieuw aan te leren dit heeft na ruim twee jaar geresulteerd in een samenwerking met Deyoso Records in Boekel, daar gaf Will aan welke richting hij zijn nieuwe single wilde sturen.
Zoals Will omschrijft uitdaging een combinatie van Line-dance, foxtrot en mee wuiven na twee weken sleutelen en bedenken kwam er een verfrissend nieuw geluid met een eigen ‘Will sound’ “Ja Jij “ beschrijft wat je soms wel eens in je dromen hebt, het gevoel dat je iemand je hele leven al kent.
Het is een muziekstijl waarvan er nog weinig in omloop is, vers van de pers geproduceerd door Gerjo Gielen samen met zijn team van Deyoso
Maandag 10 Juli gaat de single de promotie in, en is naar verwachting vanaf donderdag 14 Juli op alle grote en bekende downloadportals te downloaden, de videoclip laat nog even op zich wachten maar dat gaat niet zo heel lang duren als het weer en vakantie het toelaten.
Kortom Will de Brouwer – Ja Jij … brengt je in beweging, laat je dansen en meezingen wat in Carihuela al gebeurde bij de primeur van de single Live gezongen, bij de tweede keer dat het refrein kwam zong men het al voor het grootste gedeelte mee, bovendien kwam menigeen gelijk in beweging bij de eerste klanken uit de speakers , laat je verrassen.