Ingrid en Xavier geven klassieker een nieuw muzikaal jasje

Ingrid Tokka en Xavier Christiaens ontmoetten elkaar in 2004 en besloten een zangduo te vormen. Ze zijn allebei al jarenlang muzikaal geëngageerd in verschillende bands, vocale ensembles en koren. Verschillende jaren waren ze actief in hun eigen coverband ‘Mission Impossible’ (www.missionimpossible.be) en als duo in ‘Love Mission’ (www.lovemission.be) , en hielden zich tot nu toe op de achtergrond van het media- en artiestengebeuren.

Vandaag gooien ze het over een andere boeg, draaien de schijnwerpers naar zich toe en brengen voortaan als ‘Ingrid & Xavier’ Nederlandstalige nummers in het pop-rock genre. Xavier speelt gitaar en neemt een gedeelte van de zang voor zijn rekening, terwijl Ingrid de leadzangeres van het duo is.
Als nieuwkomers in de Vlaamse muziekwereld brengen ze swingende rock- en popnummers en ballades met een eigen verhaal. Naast compleet nieuw werk ook covers en dan wel met een gouden randje. We schijven 1972 als Europa en zeker Nederland en Belgie in de ban is van The Sweet. Gillende fans en de nummers werden massaal meegezongen. Ook Ingrid heeft goede herinneringen aan The Sweet en het heeft het duo doen besluiten om deze klassieker van een Nederlandstalig jasje te voorzien. Laat het bloed weer sneller stromen en dat gaat zeker lukken bij het beluisteren van WIG WAM BAM
’Wig Wam Bam’ is beschikbaar als download op ITunes, en alle andere bekende downloadplatforms.