Het liefst met alle vrouwen……

Met de nieuwe single “Het liefst met alle vrouwen” heeft Duo Kwats weer een meezinger van de bovenste plank. Het is een echt juweeltje geworden zowel tekst als compositie. Een lied dat op het lijf van dit feestduo geschreven is. Jurgen Kuppens die heeft zowel tekst en muziek weer voor zijn rekening genomen, ook de opname is gemaakt bij Jurgen Kuppens Muziekproducties.

Wat gelijk opvalt bij het beluisteren van dit lied is dat er echte instrumenten zijn gebruikt zoals saxofoon en accordeon. Mede hierdoor is het een vrolijk klinkend nummer geworden. Natuurlijk ontbreekt ook Mariska Kerst en Wim Florack niet als achtergrondkoortje.

Met recht kan je zeggen “Dit is echt weer een Duo Kwats nummer” Wij zijn er dan ook ontzettend blij en trots mee. Met dit nummer laat Duo Kwats horen dat wat begonnen is als Kwats, dit echt geen Kwats meer is. Wat als eenmalig grapje begon is uitgegroeid tot een serieus iets. En dat is met deze productie dan ook goed te horen.

Iedere keer leggen de mannen van Duo Kwats de lat iets hoger en daar zijn ze ook deze keer zeer zeker weer in geslaagd.