HELEMAAL HOLLANDS komt met NIEMAND OP DE WERELD

Carlo en Leo, oftewel Helemaal Hollands, zijn reeds vele jaren een begrip in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. Zo’n dertig singles bracht dit duo al uit sinds het moment dat zij in 2005 besloten volledig voor het Nederlandstalige repertoire te gaan en de naam Move-it werd ingeruild voor Helemaal Hollands.

 

Sinds het uitbrengen van hun laatste album ‘MEEZINGMEDLEYS Vol.1’ afgelopen januari, waarop nationale en internationale hits zijn samengesmeed tot overheerlijke meezingers, worden Carlo en Leo in het land genoemd en geroemd als de bedenkers van dit unieke concept. De heren staan door dit album garant voor meer dan 30 hits binnen één optreden!

Momenteel werken de mannen keihard aan ‘MEEZINGMEDLEYS Vol.2’ dat net als de voorganger én hun nieuwe single ‘Niemand Op De Wereld’, zal worden uitgebracht op het label Nationale Artiesten Parade. Na ‘Wie Geeft Er Nog Een Rondje’ en ‘O Wat Een Meid’ is het door Bram Koning geschreven ‘Niemand Op De Wereld’ alweer de derde single afkomstig uit de studio van The Boom Music! “Na het lekker dansbare gevoel dat ‘O Wat Een Meid’ bezit, is de nieuwe weer een echte Helemaal Hollands-feestplaat”, zo laten Carlo en Leo weten.