Havenzangers nieuwe single; “Leef met een lach”.

Willem & Wesley Mulder….oftewel De Havenzangers, hebben een nieuwe single. Mulder & Mulder hebben 2 jaar geleden hun naam omgedoopt naar Havenzangers (2.0). De heren staan garant voor een spetterend optreden; één groot feest der herkenning!

Na hits als ‘Countrydans’, ‘Butterfly’, ‘Want Als De Zon’ en ‘Dan Gaan Die Handen Hoog’ is het tijd voor een nieuwe single. Het nummer heet ‘Leef Met Een Lach’ en is een zomerse maar ook gezellige single geworden.

Dit keer ligt het tempo iets lager als dat we gewend zijn van Willem en Wesley.  De nadruk ligt dan ook op zomerse gezelligheid in plaats van dampend feest!!
Vanaf de eerste klanken word het gelijk duidelijk dat de heren “de zon laten schijnen” en met name de muziek zal je dan ook gelijk in beweging brengen. En dat is ook precies wat de Havenzangers met dit nummer voor ogen hebben. Zeker na het zien van de clip, welke is opgenomen in het Dolfinarium in Harderwijk, zal het nummer zeker door jong en oud omarmd worden.

Geniet van de zomerse klanken…..geniet van het leven en ……” Leef Met Een Lach”

Bekijk de clip ;