Geke deelt diploma`s uit aan Geke`s Tiental leerlingen.

Urk- Zangeres Geke van der Sloot gaf zaterdag samen met haar Zangschool Geke`s Tiental een optreden in het Zorgcentrum Hof van Smeden in Emmeloord. Naast het optreden kreeg het Hof ook CD`s van Geke`s Tiental. Deze middag werden tevens de diploma`s en de jaarlijkse zangrapporten uitgereikt aan alle leerlingen en met een solo van elke leerling werd het 37e zangseizoen feestelijk afgesloten.

Bij de foto: Geke nam afscheid van drie leerlingen:
Jan en Willemein Winter uit Marknesse sloten een zesjarige opleiding af met de Oorkonde van Geke`s Tiental en de zestienjarige Elles Post uit Urk heeft haar eindcertificaat gehaald, na 7 jaar opleiding. De drie deden mee aan vele concerten en opnamen.

Geke zong tijdens deze middag ook het nieuwe vaderlandse lied “Het lied voor de Koning” wat Geke`s Tiental op 29 juni j.l. voor het Koninklijk paar heeft gezongen tijdens het streekbezoek aan de Noordoostpolder. (video) Het lied werd aangeboden door alle Oranjeverenigingen van Nederland en het is de bedoeling dat het elk jaar opnieuw op 27 april tijdens de aubade wordt gezongen…

Voor meer informatie:

www.gekestiental.nl

www.gekevandersloot.nl