Gebroeders KO exclusief naar Berk Music Boekingen

Vanaf 1 juli 2017 zijn de Gebroeders Ko exclusief te boeken bij Berk Music Boekingen. Na hun hele carrière al bij de platenmaatschappij van Berk Music te hebben gezeten stappen de Gebroeders Ko in hun 20 jarig jubileum jaar per 1 juli over naar het boekingskantoor van Berk Music in Eindhoven.

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen al 20 jaar de meest succesvolle Feest-act van Nederland en staan met hits als “Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter”, “Helikopter”, “Boten Anna”, “Schatje Mag Ik Je Foto” en vele andere klassiekers al vele jaren aan de Top.
Berk Music en de Gebroeders Ko vormen een ijzersterke combinatie en samen gaan ze vol vertrouwen de toekomst tegemoet met plannen voor binnen- en buitenland.
Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie
voor boekingen : gino@berkmusic.nl 040-2371335