FRITS VAN DER VORST – JELENA

De 29-jarige Frits van der Vorst is in het dagelijkse leven eigen ondernemer. Deze in Raalte woonachtige trucker is vader van drie kids, en is sinds 2016 óók actief als zanger. In zijn jeugdjaren werd van ’s morgens vroeg tot het moment dat Frits naar bed ging, zowel Engels- als Nederlandstalige muziek gedraaid. Dat Frits ooit op de bühne zou belanden lag in het geheel niet in de lijn der verwachting:

 

“Ik vond het wel leuk als ik eens met mijn vriend meeging als hij moest optreden, maar ik was aanvankelijk veel te onzeker om zelf te gaan zingen”, zo legt Frits uit. Niet veel later rolt hij dan toch het artiestenvak in nadat hij een keer voor publiek een liedje zong en hij hierop vele positieve reacties ontving. Frits schaft vervolgens een geluidsetje aan en gaat wat zingen bij bekenden en op familiefeestjes.

Tijdens zijn ritten op de vrachtwagen oefent hij zijn stem en uiteindelijk neemt Frits zijn eerste single op. “Alleen Maar Jij’ is heel goed ontvangen”, aldus Frits die dan steeds meer boekingen begint te krijgen. Voor zijn tweede single zakte Frits naar Breda af: “De stijl van Frank Verkooyen spreekt mij enorm aan en het bleek dat we elkaar direct heel goed begrepen”, zo laat Frits weten. In The Boom! Music heeft hij zijn tweede single ‘Jelena’ opgenomen dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade. Gitaren en blazers zijn live ingespeeld van het door Frank Verkooyen en Femke Reuvers geschreven nummer. “Het is een uptempo lekker dansbare en zomerse track geworden waar ik een heel goed gevoel bij heb. Dit is mijn stijl muziek en hiermee wil ik de mensen gaan vermaken”, zo laat Frits tot slot weten.