FeestBeesten viert jubileum editie met groot Zomer Plein Festijn in Rheden

Twee jaar geleden bedachten de broers Michael en Joey Hartkamp het thema evenement FeestBeesten. Het bleek meteen een schot in de roos want inmiddels zijn er vier succesvol en uitverkochte edities geweest. ‘FeestBeesten staat voor gezelligheid, saamhorigheid en puur feest! Even je gedachtes helemaal leeg maken en alleen maar bezig zijn met feesten’ aldus de gebroeders Hartkamp.

 

Op zaterdag 2 september vieren de FeestBeesten de vijfde editie van het evenement met een groot feest op de Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. En dit keer pakken ze extra uit met een festival voor bijna 2.000 bezoekers.

Het publiek zal naast lekker eten en drinken ook worden vermaakt met top entertainment. Zo zijn er optredens van onder andere Django Wagner, Lange Frans, Snollebollekes, Joey Hartkamp, Stef Ekkel, John de Bever, Peter Beense, Emile Hartkamp en vele anderen!

Op dit moment is 92% van alle kaarten verkocht. Bezoekers die dit feest niet willen missen moeten er snel bij zijn want kaarten zijn alléén in de voorverkoop verkrijgbaar. Op de dag zelf zal er géén kaartverkoop zijn. Dit om te voorkomen dat vele teleurgesteld moeten worden.

Voor informatie bezoek: www.feestbeestenparty.nl