Extra show Elvis & More

Het grote Elvis memorial concert op 26 augustus in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Het is in augustus precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed en Shuman & Angel-Eye gaan samen met u zijn muziek groots vieren!

Avond uitverkocht!
Met nog 1 maand te gaan is de ‘Elvis & More…’-show in het nieuwe Luxor theater in Rotterdam al helemaal uitverkocht!
Daartoe is er EEN EXTRA SHOW ingelast! Deze vangt aan om 14.30u ’s middags! Wilt u er zeker bij zijn? Ga dan snel naar de ticketsite!

 

Nieuws: TV-OPNAMES
Yes!! Er gaat weer een nieuwe TV-special komen en de opnames vinden plaats op 26 augustus in het Nieuwe Luxor Theater! Dus als u in het publiek zit, dan bent u samen met RenĂ© en Angel op TV bij deze onvergetelijke show! Opnames vinden zowel ’s middags als ’s avonds plaats!
Het zomercadeau van het jaar voor uzelf en uw vrienden.