Eva Simons gaat voor een Engels en Spaanstalige hit met ‘Guaya’

Eva Simons heeft na lange tijd een nieuwe single gelanceerd. Afgelopen week was zij te gast bij de Avondploeg en daar vertelde zij het verhaal achter de muziek. Daar vertelde Eva dat zij van haar vriend Boaz van de Beatz een loopje had gestuurd die zij wel wilde gebruiken maar niet voor het hele nummer.

 

Uiteindelijk is dat loopje terecht gekomen in het refrein van de nieuwe single.
Ook kreeg zij inspiratie van de Spaanstalige nummers die je afgelopen tijd hoort op de radio en mega hits zijn.
Eva Simons kan geen Spaans maar tijdens haar studie had zij wereldmuziek gehad en daar zijn een aantal Spaanse woorden van blijven steken. Na wat navragen bij vrienden en verder schrijven met Brainpower is de tekst ontstaan die je nu hoort op de nieuwste single ‘Guaya’.

 

 

Bron ; This Made My Day.nl