DJ’s lyrisch over zomersingle van Maikel ten Voorde

De nieuwste single van Maikel ten Voorde getiteld ‘Jij bent als de zomer’ wordt zeer goed ontvangen bij het Nederlandse publiek en Radiostations! Enkele Dj’s noemen het zelfs ‘de’ zomerhit van 2017! 

Met de nieuwe single probeert de 27-jarige zanger uit Enschede bij iedereen het zomergevoel naar boven te halen. Het nummer is wederom geproduceerd in de Rooftop Studios, waar Maikel samen met Edwin van Hoevelaak veel tijd heeft doorgebracht. ‘Vorig jaar was ik op vakantie in mexico. Ik heb daar mooie momenten samen met mijn vriendin gehad. We hebben mooie plekken bezocht en van het heerlijke weer genoten. Tijdens het schrijven van de tekst denk je daar aan terug en beleef je zo’n vakantie toch weer een beetje opnieuw’, aldus de zanger. Op de vraag wat dit jaar de vakantiebestemming gaat worden is Maikel vastbesloten: ‘Dit jaar zit er voor mij geen vakantie in. In Augustus verwachten wij ons eerste kindje, hier kijk ik enorm naar uit’.
Op 1 Oktober geeft Maikel een spectaculair optreden met Liveband in een van de mooiste locaties van Twente. Wil jij hier bij zijn? Bestel dan snel je tickets!