Dennie Christian maakt Varend Corso-song

Dit jaar viert Varend Corso Westland zijn twintigjarig jubileum op de wateren in en rondom het Westland. Om het jubileum extra luister bij te zetten, is schlagerzanger Dennie Christian de studio ingegaan om een heuse Varend Corso-song op te nemen. Vorige week vrijdag was de release van ‘Bloemen Geven Kleur Aan Je Leven’, zoals het lied heet.

Tevens zal Dennie tijdens Varend Corso Westland op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus meevaren op een corsoboot en zal natuurlijk ook optreden. Dennie Christian: “Ik ben al mijn hele leven fan van Nederlandse bloemen. Op het corso zijn de mooiste kunstwerken van bloemen te zien, dus ik ben trots dat ik het Varend Corso-lied mag maken.” Het thema van Varend Corso Westland is dit jaar ‘Be Happy!’, dus blijdschap, feest en vrolijkheid zijn gegarandeerd. Afgelopen jaar waren er meer dan een half miljoen bezoekers die de boten en hun prachtige versiering kwamen bewonderen tijdens dit gratis driedaagse spektakel op het water en op de kade. Dennie Christian brak door in 1975 met de hit Rosamunde. De laatste weken is hij op televisie te zien in De Beste Zangers van Nederland op NPO1.

 

 

 

 

Bron; Groot Westland.nl