Dave Korteweg lanceert allereerste single

Dave Korteweg lanceert allereerste single in bijzijn van Willem Barth, Tinus Hoekstra, Willem Huisman, e.v.a en geeft daarmee visitekaartje af ! Dave heeft een even intensieve als mooie periode achter de rug. Zo vond hij onderdak bij platenlabel Rood-Hit-Blauw, nam hij zijn debuutsingle op onder leiding van Jeroen Dirksen in studio Music Experience Recordings in Zaandam, kijkt hij terug op een zeer geslaagde CD-presentatie op 30 juni, en als klap op de vuurpijl won hij 2 juli jl. de zangwedstrijd “Talent Zingt” in Tiel.

De 29-jarige Arnhemmer die naast zanger ook als DJ- én met een Drive-In disco is te boeken, presenteerde bij zijn voetbalclub MASV in Arnhem, waar hij zelf in het 4e elftal acteert, zijn allereerste single!
In het bijzijn van collega’s als Willem Barth, Tinus Hoekstra, Willem Huisman, Tony van Boxtel e.v.a. is ‘Ik laat jou nooit meer gaan’ officieel gelanceerd. “Mijn eerste single presentatie, ik kan wel zeggen dat het zeer geslaagd is”, zo laat Dave weten die lovend was over de optredende artiesten en het aanwezige publiek: “Jullie hebben er echt een top feest van gemaakt”! Een eerste kennismaking met een mooie dame op het strand mondt uit in een intiem dansje. Uiteindelijk blijkt zij gewoon de liefde van je leven te zijn! Dit zijn de ingrediënten van deze heerlijke trendy zomerse plaat van… Dave Korteweg!
De CD single ‘Ik laat jou nooit meer gaan’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms, De bijpassende videoclip is gemaakt door TG Films op diverse televisiestations en Youtube te zien.