Crist Coppens zet Album via track ‘Jij denkt’ nog eens in het Zonnetje”

Acht jaar geleden alweer verscheen ‘Als de zon weer gaat schijnen’, de allereerste single van Crist Coppens. In de regio Oost Brabant/Noord-Limburg kreeg Crist al vlot als bijnaam de “Zingende slager”. Veel woorden heeft deze altijd goedlachse artiest niet nodig als het gaat om de titels van de twee albums die hij inmiddels op zijn naam heeft gezet.

 

In 2013 verscheen het 11 tracks tellende album ‘Liefde’ en afgelopen november was het vervolg daar met de CD ‘Stralend’ dat 10 liedjes bevat. ‘Ik had een droom vannacht’, ‘Jij laat me leven’, ‘Heerlijke meid’, ‘Zal ik jou de wereld laten zien’ of wat te denken van het fraaie ‘Zo is het leven’, een duet met Jack van Raamsdonk. Allen stralende Crist Coppens-liedjes van het album ‘Stralend’.
Vele optredens, en een goed gevulde agenda met optredens door het hele land, succesvolle singles en de genoemde albums, voor Crist een fraai lijstje muzikale hoogtepunten! Tijdens een artiestenreis in Der Brabander in het Duitse Winterberg, is de videoclip opgenomen passend bij ‘Jij denkt’ dat eveneens op ‘Stralend’ is terug te vinden. De arrangementen en productie van deze oergezellige en feestelijke kroegenplaat zijn van de hand van Manfred Jongenelis die uiteraard zelf ook een robbertje meespeelt op zijn befaamde accordeon. Crist Coppens en Rood-Hit-Blauw Produkties zetten met ‘Ik Denk’ het album ‘Stralend’ nog eens in het zomerzonnetje!