CHRIS HAVERMAN weet wat hij wil: ALLES !

“Wat goed is komt snel”, een kreet die zowel in de sport als in de muziekwereld regelmatig passeert. Echter binnen het Nederlandstalige artiestenwereldje is dat maar voor slechts een enkeling echt van toepassing. Neem Chris Haverman; Als hij in 2015 de studio induikt voor een eerste opname, is iedereen incluis de producer zó enthousiast, dat meteen maar wordt besloten een héél album op te nemen. In datzelfde jaar nog ligt een 12 liedjes tellende CD in de winkelschappen.

Chris Haverman heeft altijd meegewerkt in het familiebedrijf alwaar hij op de vrachtwagen zat. Hierna is hij zijn eigen bedrijf gestart in metaalrecycling. Muziek speelde weldegelijk al een rol in het leventje van Chris, maar dan toch meer als toeschouwer zodra zwager en zus Robert & Dora op de bühne stonden. De in Deventer geboren Chris had eigenlijk veel meer interesse voor auto’s en feesten. Toch enigszins besmet met het virus neemt hij voor de grap plaats achter de microfoon van bij Manfred Recordings. Vanaf dat moment gaat het hard en blijkt “Wat goed is komt snel” volledig van toepassing te zijn op deze jonge twintiger uit Raalte. Zo verschijnen in 2015 de successingle ‘Een glimlach van jou’ en kort hierna zijn debuutalbum ’n Goed begin’ met hierop liedjes als ‘Klanken van gitaren’, ‘Oh Rosalie’, ‘Laat me nog even bij je zijn’, ‘Als ik even in je ogen kijk’ en nog 8 andere heerlijke meezingers.

Vorig jaar tekende Chris voor zijn tweede single ‘Dit is leven’ waarvoor Jolanda Clement (JC-Event/Records) de promotie al verzorgde. Deze succesvolle en vruchtbare samenwerking heeft er toe geleid dat Chris nu is overgestapt naar JC-Records dat zijn nieuwe single ‘Alles, ik wil alles’ op de markt brengt. Alles is uit de kast getrokken om er weer een topproduct van te maken; zo zijn blazers, gitaarpartij en accordeon live ingespeeld voor deze door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde song. Een attractieve en zeer trendy Hollandse meezinger trouwens die door zijn zomerse muzikale omlijsting een opvallende rol kan gaan vertolken binnen het huidige muzikale landschap.

De single ‘Alles, ik wil alles’, begeleid door een fraaie door Kaska Producties in Turkije opgenomen videoclip, zal vanaf 26 juli zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JC-Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.