Bonnie St Claire reageert op media bericht ; het is een opgeklopt verhaal!.

Ruim een maand nadat BONNIE ST. CLAIRE in Wijk en Aalburg dronken van het podium was gehaald, maakte ze in stijl haar comeback. Met een glas rosé in haar hand besteeg zij afgelopen weekend het podium in Nuenen. Bezoekers waren verbijsterd. „Als de microfoonstandaard er niet had gestaan, was ze omgevallen.”

 

 Bonnie reageert;
Lieve mensen, tot mijn grote verbazing ben ik wederom onderwerp van gesprek in een artikel in De Telegraaf ( zie gedeelte hierboven. red.) . Ik voel me normaal niet geroepen hierop te reageren maar nu doe ik dat wel. Het verhaal, afkomstig van een individu uit het publiek, word schijnbaar voor waarheid aangenomen en lekker opgeklopt. Ik heb een leuk optreden gedaan op de Roze Zaterdag, een publiek wat ik overigens altijd een warm hart toedraag en zij mij ook. Ik was niet dronken en ben niet met een glas rosé het podium bestegen….zoals hier word gezegd.
Ik heb een half uur gezongen voor een heel enthousiast publiek, en zelfs nog samen met mijn lieve vriendin en collega Anita Heilker een toegift gedaan…we hebben samen mijn hit Waikiki Man nog gezongen.
Ik treed ieder weekend lekker op, en dat is mijn leven en wat ik graag doe. Vorige week stond ik in Marken en Den Haag waar ook het dak eraf ging………….en daar hoor ik niemand over….  schijnbaar zal ik mijn leven lang het mikpunt blijven van dit soort dingen en moet ik me daar maar bij neerleggen.
En ja, ik drink af en toe een glaasje rosé, zoals iedereen dat weleens doet. Alleen bij mij word alles onder een vergrootglas gelegd, en daar ben ik wel klaar mee inmiddels. Ik wil genieten van het leven. Ik ben 67 jaar en heb respect voor iedereen en laat iedereen in zijn of haar waarde. En als we dat allemaal zouden doen…..
Ik leg het verhaal lekker langs me neer….er zijn ergere dingen in de wereld en wens jullie allemaal een fijne dag, aldus de zangeres vandaag.