De Boeskool gaat weer LOS in Oldenzaal!!!

Van 22 t/m 27 augustus is weer het zover, De Boeskool is Los 2017. 6 Dagen feest in het centrum van Oldenzaal. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er, voor jong en oud, van alles te beleven!  Ook zullen er diverse artiesten naar Oldenzaal komen; Diep Triest, Maan, T-Spoon, Elske de Wall, Lesley Williams, Rob Toonen en vele anderen. 

Het Oldenzaalse zomerfeest “ De Boeskool is Lös”, met 175.000 bezoekers, maakt zich op voor de 47e editie. Grootser, diverser en gezelliger dan ooit te voren! Naast alle activiteiten is er ook dit jaar weer veel aandacht voor muziek, show & dans. Optredens zijn er op liefst 11 podia met spetterende optredens van o.a. Baby Blue, Turn up the 90’s, Maan, Billy The Kit, Diep Triest, T-Spoon, Act of Rage, Black Tie Monkey Squad, Dance Center Lisa, Housekeepers (Nick Faulhaber & Jake Reese), Bizzey, Erica Yong, Joliens Theaterhuis, Elske De Wall, Lesley Williams, Koninklijke Harmonie st. Joseph, Mike van Doorn, 5x Eshuis, Rob Toonen, Jetlack, Dilago, Freshmaker, 90’s Danseressen, Dance Masters Kolmschot, Het Stroat Ensemble en vele, vele anderen!