Baby Boom bij The Euros op 1 dag.

Gisteren konden we jullie vertellen dat Drummer/Vocalist bij The Euros , Michiel Butterhoff en zijn Laura, de trotse ouders geworden van zoontje Ike. Dat de vorige naam ( 30 Euro Live ) de groep toch nog in zijn macht heeft, blijkt wel uit het volgende nieuws….. want 30 minuten na de geboorte van Ike, werd Lennon geboren.

 

Lennon is de zoon van The Euro’s David en zijn Judy. Twee ‘Euro’ Baby’s precies 30 minuten na elkaar geboren. ( Lennon op 16.54 uur en Ike op 17.24 uur ) De band laat weten; “Beide vaders, moeders, trotse ome Peter en natuurlijk beide baby’s maken het uitstekend. Op dit moment zijn wij even de gelukkigste band op aarde.”

Op de foto ( geplaatst met toestemming van The Euro’s) ziet U de 2 trotse vaders en hun baby’s samen met de trotse oom Peter.

Gefeliciteerd!!!!!!