ANDRIES VAN DEN BRINK komt met nieuwe single “JONGEN”

Voor Andries van den Brink uit Harderwijk begon het allemaal met zingen in een karaoke café in het Gelderse Harderwijk, waarop al gelijk velen riepen; daar moet je iets mee doen! Nou dat heeft hij ook gedaan. Hij bracht O.a. de volgende nummers uit; Kom schat, Jij staat op de dansvloer, Door het oog van de naald, Ik wil leven, Het is genoeg, Al Mijn dromen, Jouw ogen zeggen.

Na zijn laatste single “Jij bent de liefde” komt hij nu met het prachtige nummer “Jongen”. Het nummer gaat over, dat hij als vader een paar dagen weg moet en dat zijn moeder dan voor zijn jongen zal zorgen. Een gevoelig nummer wat mooi gezongen is.
De grootste wens van Andries was om ooit in het bekendste feest café van Amsterdam “Café Sientje” te zingen en dat is ook gelukt en ook daar waren ze blij verrast van zijn stemgeluid en dat moedigde hem aan een nieuw nummer op te nemen. Daarom zijn er gesprekken met een bekende studio om een volgende nummer op te nemen en dat moet dan echt de grote doorbraak gaan worden van zanger Andries van den Brink uit Harderwijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

(tekst en muziek; R. Otters/ANRO Productions VOF)