Zomertijd is de nieuwe single van Alex Krijnen.

Eindelijk is er de opvolger van de debuutsingle van Alex Krijnen ‘Heel dicht bij jou’. Het duurde even om een geschikte opvolger te vinden. En dat is nu gelukt! ‘Zomertijd’ is de titel van de tweede single van Alex Krijnen. De tekst van dit vrolijke zomerlied is geschreven door Alex Krijnen en Jan Floren. Het team van Sonic Solutions uit Roosendaal tekent voor de productie.

De single bevat twee versies van ‘Zomertijd’. Speciaal voor op de dansvloer is een speciale ‘beach-club remix’ gemaakt met een lekkere beat. De radioversie is iets rustiger en zorgt ervoor dat je in een heerlijke feelgood-stemming komt. Voor iedere gelegenheid een passende versie! De eigen sound van Alex Krijnen maakt deze productie tot een welkome afwisseling in het huidige muziekaanbod. Hij kan dan ook niet wachten om de single live te zingen en te promoten bij de radio- en tv zenders in Nederland en België.

‘Zomertijd’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms. Ook is de single verkrijgbaar op Bol.com en andere cd-winkels. (beperkte oplage!)