Zomerse klanken met ZUS – De Hele Zomer Lang

De vrolijke meiden van ZUS, bestaande uit de zusjes Kiki en Bo Sluijpers hebben weer een nieuwe single gemaakt, genaamd ‘De hele zomer lang’. Daar krijg je toch meteen zin van in de zomer? De meiden zijn nu vier jaar bezig en klimmen met elke single, optreden en interview weer een stukje hoger op de ladder.

 

Dat is dan ook hetgeen wat de meiden erg belangrijk vinden: leren van elk optreden en interview om jezelf telkens te verbeteren.

En nee, de zusjes zijn geen tweeling. De 17 jarige kiki en 20 jarige Bo zijn twee bezige bijtjes. Naast ZUS zitten ze ook nog allebei op school en dansen ze bij Life Dance.
Om alles te blijven leren en bij te houden over zingen en optreden volgen ze regelmatig zanglessen van Charlotte ten Brink bij de Babette Labeij Music Academy en van Elke van Uden bij Vocal Box.

Een vraag die vaak wordt gesteld bij interviews is: ‘Met elke artiest zouden jullie nog graag een keer willen staan bij een optreden?’ Het antwoord hierop was Jan Smit. Totdat deze droom werkelijkheid werd dankzij Radio NL tijdens de zomertoer in Roden. Jan Smit stond in hun voorprogramma, zoals de meiden het zelf noemden, waar ook Jan om kon lachen.

Op de vraag “Wat is het leukste dat jullie tot nu toe hebben meegemaakt?” kunnen de zusjes toch altijd lastig antwoord geven. Ze vinden eigenlijk alles leuk wat ze mogen meemaken. Om dan toch een aantal hoogtepuntjes te noemen:
‘Trotsplaat bij VBRO met Op een berg’, ‘Met Superster op de Kidszone CD’, ‘Met Op een berg op het verzamelalbum van DJ Maurice’,
‘In de Nederlandstalige top 30 met Superster en Op een berg’, ‘Puur NL top 20 notering met Rondjes in m’n hoofd’, ‘Optreden bij het NPO 3 programma Zapplive’ en ‘Studiobezoeken aan onder andere VBRO en Radio NL’.
Dit is slechts een kleine opsomming van leuke dingen, want de meiden genieten van ieder optreden en elke keer als een van hun singles weer voorbij komt op radio of tv.

De nieuwe single ‘De hele zomer lang’ is geschreven door Quinn Warmerdam, ook de man achter o.a. ‘Zomerzon’ en ‘Waar ik ga’. Nadat ze de demo hadden ontvangen en het liedje geoefend hadden totdat zelfs de buren hem mee konden zingen, zijn ze weer de studio van Kees Tel ingedoken die er een prachtige ‘s zomerse productie van heeft gemaakt.

Meer info vind je op www.zusinfo.nl en nog een tip van de meiden: volg ze vooral op alle sociale media!

RTV promotie: Nel van Olm