ZOMERHIT VOOR KEES HAAK

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader. Het jaar 2017 is voor de goedlachse zanger al goed begonnen, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen.

 

Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is je moeder niet thuis?” en natuurlijk de allergrootste hit “Foxy Foxtrot” hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Op 30 juni 2017 is de release van de nieuwe single van Kees Haak, met de toepasselijke titel: “Het is weer Zomer”. Een échte Hollandse meezinger, die een ieder meteen in zomerstemming brengt! De single is geschreven en geproduceerd door de producer Melchior Rietveldt.