De zomer in met Sister Sister en “ Ik zoek jou”

Sister Sister bestaat uit twee goedlachse en spontane meiden afkomstig uit Emmen. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf! Geen repertoire is hun beide vreemd want of het nu gaat om de meezingers – rock – soul – country Nederlands of Engelstalig. Allround inzetbaar en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet.

 

Het voorjaar scoorde ze in vele lijsten met “ Another Fast Love” . Nog steeds hoor je dit nummer met regelmaat via vele zenders. Naast het Engelstalige zijn deze twee zussen ook ijzersterk in het Nederlands en dat laten ze horen in “ Ik zoek jou” . Het nummer dat als bonus stond op de fysieke cd “ Another Fast Love” kreeg zoveel positieve reacties van de mensen die de cd hebben aangeschaft dat is besloten om het nummer landelijke en digitaal uit te brengen als single. “ Ik zoek jou” is misschien wel heel toepasselijk want Yonina en Melissa zijn zoekende naar de snaar waar ze je mee kunnen raken en het zoals aangegeven zijn in het Engels of Nederlands. SISTER SISTER je kunt ze niet in een hokje plaatsen en er geen label op plakken. Mocht er toch behoefte zijn om er iets op te plakken dan is de tekst EEUWIG HOUDBAAR voor de meiden van toepassing. Luister Huiver en Geniet van “ Ik zoek jou” . Te downloaden – te streamen en te koop via alle daarvoor bestemde verkooppunten