Zanger Niels Bode gaat met zijn ‘Allerliefste’ samenwonen.

De Amsterdamse zanger Niels Bode heeft, als we de tekst van zijn nieuwe single moeten geloven, zijn ‘Allerliefste’ gevonden en gaat binnenkort met haar samenwonen. ‘Allerliefste’ is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Deze single is de opvolger van het nummer ‘Wie’ welke Niels in 2016 uitbracht.

 

 

‘Allerliefste’ is een heerlijke zomerplaat die het de komende maanden heel goed zal doen in de kroegen en op de terrassen van ons land.

Niels is in 1995 te Amsterdam geboren.
Zijn muzikaliteit zat er al op jonge leeftijd in toen hij met zijn opa, die tevens zanger in een koor was, altijd Amsterdamse liedjes zong.

Inmiddels is Niels een veel gevraagd zanger die er, waar hij ook optreedt, altijd een groot feest van maakt. Niels weet het publiek tegelijkertijd ook stil te krijgen met zijn mooi gezongen ballads. We hebben het hier simpelweg over een jonge, getalenteerde zanger en entertainer die je op jouw feest niet wil missen!