Xiana laat de zon schijnen in haar jubileum jaar

Xiana is geboren in Deinze en zong als tiener de hits van bekende Vlaamse artiesten. Haar liefde voor muziek was groot en ze deed mee aan diverse zangwedstrijden waar ze bij allen in de top 3 eindigde. Naast de liefde voor het zingen volgde ze aan de stedelijke academie in Deinze notenleer en zangles en bij Sportac Deinze jazz vallet en acro-gym.

 

Allemaal basis ingrediënten die ze op dit moment nog nodig heeft tijdens haar optredens. Haar agenda is goed gevuld en ook voor het komende jaar staan er al weer enige optredens vast. Optredens tijdens stadsfeesten kermissen maar ook in de horeca en op seniorenfeesten is Xiana een graag geziene gaste. En zo’n optreden van deze sympathieke zangeres kent naast het Nederlands ook Franse- en Engelstalige nummers. Haar grote liefde is wel de Nederlandstalige pop, schlager of levensliedjes. Na het succes van “ Zoals jij” in 2016 komt deze sympathieke Vlaming met “ Als de zon schijnt” en dat is nou net iets wat wij allemaal graag wensen voor de komende zomer. XIANA vanaf nu verkrijgbaar als download – via de streaming – webshop en de reguliere verkooppinten en natuurlijk voor/na haar optredens .