WIM DRENTHEN komt met nieuwe single getiteld ; “GEZIN”

Wim Drenthen uit De Krim een veenkoloniaal streekdorp in de gemeente Hardenberg in het noorden van de Nederlandse provincie Overijssel komt met een nieuw nummer. De titel is deze keer heel simpel is “Gezin“.  Deze keer heeft Wim Drenthen zijn ziel en zaligheid in een nummer gestoken dat gaat over een gezin en misschien wel over zijn eigen gezin.
Nadat Wim Drenthen zijn lang verwachte vinyl single had uitgebracht was het weer tijd voor een nieuw nummer van Wim Drenthen. Ik denk dan ook dat deze keer de meeste mensen zich wel kunnen herkennen in deze tekst. Aldus Wim Drenthen
Wim houd wel van verrassingen dus zo heeft hij deze keer gekozen om hem digitaal te verspreiden dus het nummer is alleen via het internet en de bekende download portals te verkrijgen.