Wesly Bronkhorst ‘Meid van de straat’ clip online.

Het gaat geweldig met zanger Wesly Bronkhorst. Een week geleden maakte hij er in een uitverkocht concertgebouw nog een groot feest van tijdens het concert ter ere van zijn vijftien jarig jubileum. Nu komt hij met een heerlijke nieuwe single met de titel ‘Meid van de straat’. Een plaat zoals we van Wesly gewend zijn, een plaat die we deze zomer heel vaak zullen horen daar waar het feest is.

 

De vorige single ‘Steeds als jij me aankijkt’ doet het heel goed en is een veel aangevraagde plaat in het land. De keuze voor een balade was logisch in aanloop naar het concertgebouw. De nieuwe single ‘Meid van de straat’ is nu dan ook een hele goede keuze. Een up tempo feestnummer met een hoog meezing gehalte. De zomerhit van 2017.

 

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl