Wesley Meurs heeft een plan

Wesley Meurs heeft met zijn team een plan bedacht om het avontuur aan te gaan. Een avontuur om zichzelf te onderscheiden en wel door een soort van Nederlandse Enrique Iglesias-stijl te kiezen. ‘Niemand danst als zij’ is inmiddels de tweede single van Wesley Meurs en dit nummer past in die stijl.
Het team van de zanger Wesley Meurs bestaat uit drie personen. Ron van Beveren, songwriter Bram Koning en de zanger zelf. Met z’n drieën zijn ze om tafel gaan zitten en hebben ze een plan uitgestippeld. Plannen voor minstens drie singles en die moeten elkaar sneller opvolgen dan Wesley zijn debuutsingle ‘Ik wil dat je bij me bent’ en de nieuwe single ‘Niemand danst als zij’. Tussen deze beide singles zat bijna een jaar tijd.
In het plan van de drie is ook een stijl besproken. “Bram zegt zelf een soort van ‘de Nederlandse Enrique Iglesias’ kant”, vertelt Wesley. Het is niet dat de Amsterdammer zichzelf ziet als de nieuwe Iglesias, maar het is wel het soort muziek wat hij zoekt. “Het is iets wat nog niet echt bestaat in Nederland. Het is iets wat mij een soort van uniek maakt dus.”, aldus Wesley.