Was de emotionele familiereünie van Andy van der Meijde één grote publiciteitsstunt?

Isabella van der Meijde is helemaal klaar met haar vader Andy van der Meijde. Ze laat op Instagram weten dat de emotionele familiereünie van vorige maand voor de oud-voetballer niets meer was dan één grote publiciteitsstunt, aldus RTL Boulevard. 

 

RTL schrijft verder; Een maand geleden plaatste Andy van der Meijde nog op Instagram hoe blij hij was met de hereniging met zijn twee dochters, die bij Andy’s ex-vrouw in Italië wonen. “Na 7 jaar heb ik mijn kinderen weer vastgehouden. Het mooiste gevoel dat er bestaat”, aldus Andy indertijd.
Publiciteitsstunt

De reünie was echter van korte duur. Dit weekend plaatste Andy’s dochter Isabella namelijk een emotionele brief op Instagram, waarin ze haar vader een hoop verwijten maakt. In de brief schrijft Isabella dat de hereniging met haar vader Andy is uitgelopen op een grote teleurstelling. “Ik maakte deze collage om te laten zien dat wij zijn opgegroeid zonder jou, maar alleen met de kracht van onze moeder, de sterkste vrouw ter wereld. Elke glimlach, elke traan, elke moeilijkheid, je hebt elk moment van ons leven gemist.” Isabella beweert dat Andy zijn kinderen enkel gebruikt voor de publiciteit en zijn kinderen zelfs om wilde kopen met 250 euro. “Het geeft me een walgelijk gevoel dat mensen denken dat je een geweldige vader bent. Je wilde ons alleen maar zien om publiciteit te krijgen. Ik schrijf deze brief om de waarheid naar buiten te brengen. Het leven is geen film. Dingen verdwijnen niet met een handomdraai, mijn zus en ik ook niet niet, want wij zijn jouw dochters, zelfs als je doet alsof dat niet zo is. Nu weet ik wat je waard bent, ‘papa’. Bedankt voor dat je er nooit was…”