VEELBELOVENDE SINGLE VOOR JOOST VAN EKEREN

De uit Roosendaal afkomstige Joost van Ekeren is een muzikant, zanger, producer en schrijft/componeert daarnaast al vele jaren muziek. Dit doet hij niet alleen voor zichzelf maar ook met veel plezier voor andere artiesten. Hij laat nu met een eigen single van zich horen, getiteld “Laat De Liefde Vrij”. De single is opgenomen in de studio van Sonic Solutions, en hiermee laat de talentvolle singer-songwriter een poppy geluid horen.

 

Toen Joost 12 was speelde hij piano en begon later met het maken van dancemuziek. Hij besloot muziek toen bij een hobby te houden en is een ICT opleiding gaan volgen. Na zijn opleiding te hebben afgerond begon hij als systeembeheerder bij een audiovisueel bedrijf. Het muziekgevoel bleef hem echter achtervolgen en is door (wat met een grap begon) de Nederlandstalig feest/carnavalsmuziek ingerold. Dit heeft Joost ruim 5 jaar met plezier gedaan, maar kwam er toch achter dat hij weer de wat serieuzere kant op wilde. Hij heeft zijn gevoel gevolgd, maar heeft hij het bij het Nederlandstalige gehouden.

Voor “Laat De Liefde Vrij” is een opvallende en passende videoclip geschoten welke via de bekende clipkanalen te zien is.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q6JXixdeLvo&feature=youtu.be