Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul

Trijntje Oosterhuis vindt het na vijf jaar mooi geweest en stapt uit de vriendinnengroep Ladies of Soul. Dat bevestigt het management van Trijntje aan RTL Boulevard.  Weekblad Party kwam al met een uitgebreid verslag over het vertrek van Trijn, haar management heeft nu bevestigt dat de 44-jarige zangeres zich meer wil richten op haar solocarrière en haar gezin.

 

Trijntje heeft een dochter (Maël) en twee zoons (Jonas en Marijn). De soul train van Edsilia Rombley (39), Glennis Grace (38), Berget Lewis (45) en Candy Dulfer (47) moet dus een passagier missen. Nota bene de initiatiefnemer van de succesvolle formatie.
Eerbetoon Whitney Houston

De dames kwamen in 2012 voor het eerst bij elkaar als eerbetoon aan de in dat jaar overleden Whitney Houston. In de Amsterdamse Melkweg zongen ze de grootste hits van de zangeres. Dat smaakte zo naar meer en sloeg zo aan bij het publiek dat we inmiddels toe zijn aan het vijfjarig jubileum van de groep. De Ladies stonden in 2014 opnieuw samen op het podium en een jaar later zelfs drie keer in de Ziggo Dome, een huzarenstukje dat ze in 2016 nog eens dunnetjes overdeden. Ook dit jaar ging de poptempel weer plat voor de dames.

Afsluiting

Trijntje, die in 2016 meedeed aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Walk Along, treedt in 2018 jaar nog een keer op met haar vriendinnen- als afsluiting van een mooie muzikale periode. Of de overige dames met elkaar verdergaan is niet bekend.
Glennis Grace

Het kan zomaar zijn dat ook Glennis Grace de Ladies of Soul de wacht aanzegt, nu zij in Amerika voet aan de grond krijgt nadat haar uitvoering van Whitney Houstons Run To You uit een show van The Ladies of Soul ineens viral ging. Rapster Nicki Minaj pikte het nummer op en vervolgens pikten diverse muzieksites de video op. Het eerste optreden heeft ze al binnen, de zangeres treedt op 21 juni op in een club in Los Angeles.

 

Bron RTL Boulevard