TEMMING & TEMMING  ‘VANDAAG’ is een bijzonder!

Erna en Danny Temming zijn nu op de kop af één jaar actief als duo Temming & Temming. Ver-nieuwend, verfrissend, uitermate gezellig en voor broer en zus zelf, een tot nu toe zeer geslaagde move. Dit Utrechtse tweetal dat zich overigens ook keihard inzet voor de ontwikkeling van medicatie voor Cystic Fibrosis (taaislijmziekte), bracht achtereenvolgens de singles ‘Zomerliefde’, ‘Kijkje In Mijn Ogen’ en ‘Doe Wat Met Je Droom’ op de markt.

 

En wie Temming & Temming boekt kan een avondvullend programma voorgeschoteld krijgen met solo optredens van zowel Erna als Danny naast uiteraard heel veel fraaie duetten. Een zanger, zangeres én duo in één zeer gevarieerd pakketje dus!

 

Als alles volgens planning verloopt dan krijgt de muziekliefhebber komend najaar een compleet album voorgeschoteld van Temming & Temming, die hun dromen hebben gevolgd waardoor uiteindelijk dit duo ontstond. “Wij zijn die droom ook echt mét elkaar aan het beleven”, aldus Erna. Uiteraard komt hun nieuwe single ‘Vandaag’ uit via Nationale Artiesten Parade, werd deze opgenomen in The Boom Music! in Breda en schreven Frank Verkooyen en Koen Koning de tekst ervoor. Maak van elke dag een feest en doe dat dus ook ‘vandaag’, aldus deze vlotte, gezellige en  o zo smaakvolle vrolijk maker die op elke locatie gaat zorgen voor een uitgelaten stemming.