“ Sun of Jamaica “ is de titel van nieuwe single van Jacco Ricardo

De zanger, entertainer en presentator Jacco Ricardo wordt door de pers niet voor niets omschreven als een ‘ vakman met lef’. Met gevoel voor show brengt deze in Sluis (Zeeland) woonachtige Jacco tijdens de live shows een breed repertoire dat ieder publiek aanspreekt. Naast zijn eigen singles brengt hij uiteenlopende hits van de afgelopen 40 jaar.

 

Zijn laatste hit “ Jagen & Vliegen” stond wekenlang in de playlijst bij de omroepen in zowel Nederland als Vlaanderen. Tevens kreeg het een notering in de Zeeuwse Top 40 van 2017. Nu op de eerste dag van de meteorologische zomer komt Jacco Ricardo met een cover uit de jaren 70. Een met een hoog meezing gehalte. Nu al wordt er gesproken over de zomerhit van 2017. “ Sun of Jamaica” een die je de hele dag blijft zingen. Verwachting is dan ook dat het nummer het succes van “ Jagen en Vliegen” zal evenaren met de hoop op verbeteren.
Sun of Jamaica vanaf vandaag verkrijgbaar in de online shops – de regeluliere cd speciaalzaak en via de download en streaming sites.