Stef Horn gaat de zomer in met het vrolijke lied ‘Het gaat om de liefde’

Tot een paar maanden geleden waren er nog niet veel mensen die van Stef Horn hadden gehoord. Z’n in november 2016 gelanceerde nummer ‘De bom is gebarsten’ bracht daar ineens verandering in. De zanger uit Alkmaar bezocht ter promotie van deze single tal van radiostations in zowel Nederland als België. Het gevolg was dat zijn nummer bij veel stations op de playlist werd geplaatst en z’n naam bekender werd.

 

 

Stef gaf eerder al aan dat hij graag liedjes zingt met een betekenis. Dat heeft tekstschrijver Bram Koning met ‘De bom is gebarsten’ al perfect weten te verwoorden. Ook de opvolger ‘Het gaat om de liefde’ komt uit de pen van Koning. ‘Het nummer draait om een persoon die een verhouding heeft met een ander en is er erg onzeker over. Het is een gezellig lied en klinkt dankzij de Spaanse gitaar erg zomers’, meent Stef.

Horn heeft het erg naar z’n zin met zijn productieteam bestaande uit Bram Koning, Jeroen Dirksen, Richard Pot en Dennis van der Kraan. ‘Deze mannen hebben zoveel ervaring en weten het onderste uit de kan te halen. Alles was nieuw voor me en als ik kijk wat ik nu al heb geleerd. Petje af voor de mannen’

Over de clip, opgenomen door Richard Pot Video Experience, is Stef ook erg te spreken. ‘Op een schitterende locatie in Vinkeveen zijn de beelden geschoten. We mochten gebruik maken van een villa met alles erop en eraan. Over het complete plaatje ben ik zeer tevreden’, aldus Stef.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan