Voor Sani van Mullem ging het balletje rollen: bergopwaarts

Sani van Mullem groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje ’s avonds mee naar bed en op zijn 12e begon hij al professioneel muziek te maken.  Samen met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt begonnen zij met de snel naar de top stormende formatie The Gipsy Kids, waarmee ze over de hele wereld toerden, hetgeen in de media niet onopgemerkt bleef.

 

Zowel in Nederland als in België werden ze uitgenodigd bij landelijke radio en tv stations om hun onmiskenbare talenten ten gehore te brengen.

Sani van Mullem, geboren in Helmond, wordt gezien als een van de beste gipsy-bassisten ter wereld en speelde in binnen en buitenland voor grote zalen, zoals ook met pianist Jan Vayne.
Als hij “zijn avond” had wilde hij ook nog wel eens een nummertje zingen en dat gaat hem zo goed af dat het balletje steeds sneller ging rollen en er meer en meer vraag kwam naar optredens als zanger.

Na een aantal geslaagde singles te hebben uitgebracht, waaronder het succesvolle “Wat doe je met mij” en zijn laatste single “Kom maar bij mij” ging het met zijn zangcarrière snel bergopwaarts, zo was hij op tv te zien bij Bloed, Zweet & Tranen.

De passie voor muziek van Sani is ook weer duidelijk te horen in zijn nieuwe single “Vlieg Met Mij”, een compositie van Modern Talking hitschrijver Dieter Bohlen met een vrolijke ’s zomerse tekst van Marian Mayloo en Dave Brokken, en natuurlijk weer knap geproduceerd door Marco Leeuwis.