Rox van Driel weet het: die ene echte vriend… Ben jij!

Ze timmert inmiddels alweer een paar jaar succesvol aan de weg. Haar singles “Ticket naar de zon”, “Het zijn de kleine dingen in het leven. En: “Ik kan niet zonder jou ” werden allen zeer goed opgepakt door de Nederlandstalige radiostations.

Dus moest er een geschikte opvolger komen. Hiervoor dook Rox de studio in en was ze voor het eerst van het begin tot het einde zelf betrokken bij de productie van haar single. Ze koos voor de echte gipsy gitaarsound van de enige echte Paulus Schäfer en zwoele accordeonpartijen van niemand minder dan Rolus Karssen. Het resultaat: een heerlijke meezinger over echte hechte vriendschap.

Rox is dolgelukkig en enorm trots op het resultaat. “Een team van echte proffesionals heeft me geholpen te maken waar mij hart ligt: muziek met gevoel over onderwerpen die persoonlijk en dicht bij me staan”. “Die ene echte vriend ben jij” is vanaf nu overal verkrijgbaar. De plugging is wederom in handen van Dennis vd Kraan van Score Promotions.

5 juni; Clip online >