De OranjeLeeuwinnen gaan het ver schoppen volgens DJ Timmie

Als het aan DJ Timmie ligt, gaan ‘zijn’ OranjeLeeuwinnen het heel ver schoppen. . Timmie ziet de samenwerking op Studio Sport al voor zich, waarbij de vrouwen hebben gewonnen en waarbij ze deze plaat eronder mixen. “Wat een feest” aldus de kleinste DJ van Europa. ‘OranjeLeeuwinnen, we gaan winnen, winnen zou dan keihard door het stadion gaan klinken, precies zoals zijn bedoeling was.

DJ Timmie, staat op grote festivals als Turnup the Beach van 538, Wish Outdoors, draaide in zijn rol van DJ Timmie Tirol bij tientallen Bier- und Oktoberfesten het schuim uit de glazen en mocht hij schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!
In 2015 maakt DJ Timmie ook een eigen single genaamd ‘”Hé lekker ding!”

 

https://itunes.apple.com/nl/album/oranje-leeuwinnen-single/id1250904206?l=en