Nog meer koffiezaken voor Gordon.

Gordon heeft altijd gezegd om over een paar jaar naar Zuid-Afrika te emigreren. Maar op dat plan is hij volledig op terug gekomen, laat weekblad Story weten. De presentator heeft jarenlang gedacht te eindigen in zijn geliefde Zuid-Afrika. Hij wilde zich over een tijdje definitief vestigen in het land. Maar de emigratie is definitief van de baan. “Ik wil niet meer definitief uit Nederland vertrekken.

 

Story schrijft verder; Nee, dat zou ik niet willen,” zegt Gordon in de ochtendshow op Radio 10. Dat Gordon niet weg wil uit Nederland, betekent niet dat hij Zuid-Afrika vaarwel zegt. Zijn plan is nu om zijn tijd te verdelen tussen de twee landen. “Zuid-Afrika heeft ook een winter. Dan wil je daar ook niet zitten, bedacht ik me. Dus ik zit daar als het hier winter is en daar zomer en kom dan terug om de Nederlandse zomer mee te pakken. Dat is toch heerlijk? Dan is het altijd zomer in mijn leven.”

De Zuid-Afrikaanse winter is niet het enige wat hem hier houdt. De BN’er is ook gebonden aan Nederland door zijn koffiezaken. Vorige week opende hij zijn derde koffiezaak, Blushing, in Rotterdam. “Ik zit nu op drie maar ik wil naar de tien. Dus dan zou een emigratie simpelweg ook niet kunnen. Ik vind het ook allemaal veel te leuk joh. Helemaal weggaan uit Nederland ga ik nooit doen,” aldus Gordon.