NIEUWE ZOMER SINGLE KEVIN SMIT: ZOMERNACHT

De nieuwe single van zanger / radiopresentator is de zomerse track ‘Een zomernacht’. De single stond al voor begin dit jaar in de planning, maar collega artiest Roy Donders kwam toen met hetzelfde deuntje. Nu de zon meer en meer gaat schijnen en de zomer er aan komt is de tijd aangebroken om de single toch te releasen.

 

De single zal verschijnen op vrijdag 30 juni a.s. via Dutch Star Music Productions. Voor zanger / radiopresentator Kevin Smit is deze single een logische opvolger van zijn vorige single ‘Die altijd lacht’: “De muziek van nu kent een dansbare beat met een zomerse- en vrolijke sound. ‘Een zomernacht’ is wat dat betreft een logisch vervolg op ‘Die altijd lacht’. Ik ben met ‘Een zomernacht’ in ieder geval klaar voor een mooie en lange zomer.” aldus Kevin. Naast zijn succesvolle carrière als zanger is Kevin ook presentator bij radiozender RADIONL. Het middagprogramma ‘Oost West, Thuis Best’ wordt iedere dag tussen 15.00 en 19.00 uur door hem gepresenteerd op de succesvolle radiozender. De single is vanaf heden verkrijgbaar via de reguliere download en streamportals en staat op YouTube.

 

Meer informatie over Kevin Smit treft u aan op zijn website en sociale media:
www.kevinsmit.nl
www.facebook.com/kevinsmitonline