NIEUWE SINGLE TAEKE STOKER

De in het Friesche Berlikum woonachtige zanger Taeke Stoker brengt zijn nieuwe single uit, getiteld “Een Nieuwe Dag”. De track is geschreven en geproduceerd door Niels Lingbeek in de Mastersound Studio die er een catchy nummer van wist te maken, met een poppy inslag. De tekst heeft een positieve boodschap, welke uitstekend past bij de naderende zomer.

 

Eerder bracht Taeke singles uit als “Zomer In Mijn Hart” en “Weet Je Dat Je Lief Bent”.

De single verschijnt via het label Longstream Media en is uiteraard te downloaden en te streamen op de bekende download- en streamings portals. De bijbehorende videoclip is volop te zien op de clipkanalen. Wil je meer weten over Taeke Stoker en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Like zijn Facebook pagina: http://facebook.com/stokertaeke