Nieuwe single voor Danilo.

De bijna 20 jarige Danilo geboren in Amsterdam,  is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’  wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg.

Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende hits zoals ‘Leef’, ‘Jij Liet Me Vallen’ plus een medley van Marco Borsato hits en liedjes uit het TV programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.
Hij hoopt met zijn nieuwe eigen single ‘Laat mij in jouw leven’ en de komende nieuwe nummers zo langzaamaan een eigen repertoire te krijgen.”De nieuwe single is op mijn lijf geschreven, lekker snel, vrolijk en zomers. Ik vind het een waanzinnig leuke single geworden, mede door de videoclip”, aldus de zanger.
Eigen nummers zijn toch altijd fijn om te zingen, omdat je er van begin tot eind bij betrokken bent. Vaak heb je dan meer gevoel en je eigen herinneringen bij het nummer’, aldus Danilo.
Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand. Als klein jongetje was hij dol op Jody Bernal, maar ook op de muziek van Frans Bauer. Als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen een nummer te zingen.
Danilo valt onder het management van Studio One en hier is hij ook te boeken; boekingen@studio1.nl.

Bij zijn eerste eigen single ‘Laat mij in jouw leven‘ ( geschreven Hans Louws) is uiteraard ook een videoclip ( Apex-av, Patchanka Oosterhuis & Maurice Visser)

Dit kon wel eens een groot nieuw Nederlands talent worden!!! Aan de Sound en the Looks kan het niet liggen!!!