Nieuwe singel Belgische zangeres Louisia heet “Geef me al je liefde”

De Belgische zangeres Louisia wordt steeds populairder in de grensstreek. Sinds ze met de Nederlandse producer en tekstschrijver André Kooiman werkt (bekend van o.a; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) heeft ze al 2 singels uitgebracht die wekenlang in de Vlaamse top 15 stonden. Haar nieuwe single “Geef me al je liefde” is deze keer geen kroegenstamper maar
een prachtige schlager balade.

 

Mooi ingespeelde live instrumenten zoals gitaren en accordeon geven de bewerking van de oude singel van Audrey Landers een prachtige volle sound! Opnieuw werd deze ijzersterke productie geproduceerd door André Kooiman in een hele dikke schlagersound die in België heel goed wordt ontvangen. De Belgische tekst van het nummer werd geschreven door Dennie Damaro.

De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. De singel zal eveneens vanaf die tijd te vinden zijn op Youtube. Een verrassende nieuwe single met veel gevoel gezongen door Louisia waarmee de sympathieke Belgische laat horen dat ze een echte schlager koningin aan het worden is!
www.louisia.be