Nieuwe album van Jannes is nu uit!

‘Gevoel Van Samen Zijn’ een bekroning voor 15 jaar als artiest. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af. Vanaf vrijdag 2 juni 2017 is het nieuwe album van Jannes uit. ’Gevoel Van Samen Zijn’ is het perfecte kado voor Vaderdag en is natuurlijk inclusief de gloednieuwe single ‘Laat Me’. Vanaf nu overal verkrijgbaar!
De titel van het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is bewust gekozen. Jannes verwijst naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist met hen wil hij dat gevoel delen. Zoals Jannes het zelf verwoord: ‘Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!’

Met dit nieuwe album luidt Jannes zijn jubileumjaar in. De zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan, met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album ‘Onderweg Naar Jou’. Anno 2017 zit Jannes 15 jaar in het artiestenvak en het wordt een jaar vol feestelijkheden. Zo wordt het jubileumjaar op zaterdag 7 oktober 2017 gevierd met een spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. Met dit bijzondere concert hoopt Jannes het echte gevoel van samen zijn met zijn fans te bereiken.
Het is ook geen toeval dat het nieuwe album uit 15 liedjes bestaat.
Naast 12 nieuwe liedjes, zijn daar 3 oude nummers aan toegevoegd die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’ en ‘Ik Wil Naar Griekenland’ zijn hits waar Jannes ooit mee begon. Dit maakt het album compleet. Het schrijven van de nieuwe nummers is tot stand gekomen in samenwerking met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Aanstaande zondagmiddag 4 juni 2017 (1e Pinksterdag) vindt de albumpresentatie plaats tijdens de Jannes Fanclubdag bij De Bonte Wever in Assen. Dit feest is voor iedereen gratis toegankelijk (13 uur zaal open, 14 uur aanvang programma). Na afloop is er tijd voor een foto en het verkrijgen van een handtekening.
Meer informatie via www.jannesonline.nl.