Nicht-Geklaut dendert met nieuwe single Nederlandse markt op

Mary-Jo besloot in 2006 de band “ Mary-Jo und Band” op te richten. Een band die de afgelopen jaren muzikale wortels heeft geschoten in Duitsland. Toch besloten ze ondanks de naamsbekendheid de naam te wijzigen in “ Nicht- Geklaut” en ondanks dat de naam anders doet vermoeden gaat de band na een Duitstalig album een Nederlands album op de markt brengen.

 

Het Duitstalige album is trouwens volop verkrijgbaar in de downloadshops en webwinkels en natuurlijk ook verkrijgbaar via de website van de band en de reguliere verkoop punten. Het nieuwe album zal volledig Nederlands zijn en er zijn al een aantal nummers van opgenomen en het nummer “ Een keer teveel” was de eerste Nederlandse kennismaking met NICHT GEKLAUT. Vele stations hebben het nummer op de playlijst geplaatst en nog steeds hoor je jet nummer klinken bij de diverse zenders in Nederland en of Vlaanderen. Na het succes is er nu “ Laat de mensen maar lekker lullen” het verhaal dat het niet komt aanwaaien en dat je voor jezelf moet zorgen want er zijn geen mensen die maandelijks vrijwillig een bijdrage leveren. “ Laat de mensen maar lekker lullen” is vanaf deze week verkrijgbaar via de download en streaming sites en als clip te zien op de (clip) zenders.