Neemt Grad Damen jou mee?

Kent U ze nog ? Alisha, Amore, Heb Ik Jou Niet Eens Gekust, Ik Wil Met Je Dansen Heel De Nacht, Selina en zoveel andere hits… In 2016 hernieuwde Grad zijn samenwerking met zijn oude producer met als resultaat de hits Waarom en Schaam Je Voor Je Tranen Niet. Een logische volgende stap werd dus de toetreding tot de Smaragd Music familie en die wordt gevierd met
deze geweldige nieuwe single !
Ik Neem Je Mee is een heerlijke zomerse single, geschreven door Manfred Jongenelis en Grad Damen zelf. Een opzwepend ritme, vlotte gitaarklanken, ’n accordeon, felle trompetjes… Je ziet het zo voor je: jongelui dansend rondom een kampvuur bij de ondergaande zon op het strand… ’n koppeltje verstopt zich in de duinen… Daar wil je toch bij zijn ? En Grad neemt je mee !
Je zocht de Zomerhit van 2017 ?
Zoek niet verder… je hebt ‘m nu gevonden !