Nederbelg Bertie Verplak, roept op om weer aan het werk te gaan.

De zanger Bertie Verplak, geboren in Nijmegen nu woonachtig in Kortrijk (België) is alle zorgen kwijt. Vorig jaar in september lanceerde hij nog zijn cd album “Even Genieten” in een volle zaal te Ewijk. Een maand later dat jaar verhuisde hij al naar onze zuiden buren. De verhuizing van Nijmegen naar Kortrijk is nu inmiddels achter de rug en hij woont nu samen met zijn vriendin.
Bertie voelt zich al aardig thuis in het Vlaamse land en werkt op moment bij een groothandel in de metaalsector.

In 2014 maakte hij weer een nieuwe start in de muziek, en sinds die tijd geniet hij weer volop van het leven. De waarheid is dat het bloed niet kruipt waar het niet gaan kan en Bertie niet zonder de muziek kan. De officiële eerste single ik kan niet skiën gaf een boost aan herkenning bij het publiek en Bertie spreidt nu zijn vleugels zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Nu lanceert hij vol trots zijn nieuwste single “Ga weer aan het werk”, deze is afkomstig van zijn cd album “Even Genieten” Natuurlijk is ook dit nummer geschreven en geproduceerd door zijn kameraad en vaste producer Roy Otters. Bertie Verplak zal hard aan het werk moet gaan om ook hier herkenning te krijgen in het Vlaamse land.  Zijn woorden waren dan ook bij vele interviews op bezoek bij de radiostations “stil zitten is geen optie, ik zal hard aan het werk moeten gaan”. Ook is hij een weddenschap aangegaan om te gaan werken aan een West-Vlaams liedje die hij ook zal uitbrengen onder het label VHM Records.
Meer info vind u op zijn website www.bertieverplak.com.