Een Mooie Dag voor LeRoy en DeWitten

“Mooie Dag” dat is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten.  Het ’s zomerse liefdesliedje is inmiddels alweer de 5e Nederlandstalige poppy single van het trio. Na het geestige, goed ontvangen nummer “Jongens willen jagen” en hun oprechte lied “Scheiden” is het duidelijk geworden dat LeRoy en DeWitten uit Velp geleidelijk, stapsgewijs een eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld.

 

Liedjes met een verhaal, een kwinkslag en een clue in de tekst, tegelijk met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit. Samen met de aangename vertolking van zanger LeRoy Aarts en gitarist Dirkjan de Wit is er weer een attractieve productie gerealiseerd.

De clips van hun tracks zijn intussen herhaaldelijk te zien op de clipzenders en veelvuldig op YouTube bekeken. Ook hun nieuwste video “Mooie Dag” zal ongetwijfeld weer in hoge mate worden gewaardeerd.

Nel van Olm, een liefhebber van de aparte composities van LeRoy en DeWitten zal zich weer met enthousiasme inzetten voor de promotie.
LeRoy en DeWitten – Een Mooie Dag (The White Label)
www.leroyendewitten.nl