Michel Wolsink brengt ‘Leef Je Leven’ uit als voorloper van zijn nieuwe album

Aanstaande vrijdag 2 juni brengt Michel de eerste track uit van zijn nieuwe Album ’Dit ben ik !‘. Het nieuwe album dat op vrijdag 9 juni officieel gelanceerd zal worden tijdens een feestelijke album release party met optredens van diverse collega artiesten in de grote Kermistent van zijn geboorte plaats Braamt.

De nieuwe single ‘Leef je Leven’ is een heerlijke meezinger met een positieve boodschap voor iedereen. Geniet van je leven en doe dat elke dag !  Collega en maatje Rob Mullink jr. tekende voor de tekst en muziek van het nieuwe liedje ”Leef je leven”. Deze componist schreef al eerder een aantal nummers voor Michel waaronder: ‘Steeds weer als ik jou zie’ – ‘Ik wil niet zonder jou leven’ en ‘Eens komt de dag’.

‘Leef je leven’ is één van de 8 gloednieuwe liedjes die op het 3 talige album ‘Dit ben ik!’ zal verschijnen. De “oude” nummers, waarmee Michel bekendheid verkreeg, zijn in een nieuw jasje gestoken en aan het album toegevoegd. Het merendeel van de liedjes zijn door Rob Mullink jr. en Michel Wolsink zelf geschreven. Alle tracks zijn geproduceerd in Michel’s eigen MW SOUND STUDIO en dat maakt het nog eens extra bijzonder en compleet.
De single ‘’Leef je leven’’ van Michel Wolsink zal vanaf 2 juni digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Plug en promotie van deze single en het nieuwe album zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/ JC Event/ JC-Travel

www.jcrecords.nl