Martin Vincken heeft ingrediënten voor nieuwe single

De ingrediënten van Martin Vincken zijn nieuwe single ‘Schat ik beloof’ zijn: Feestelijk en zomers tintje, dansbaar en makkelijk mee te zingen. Het is een nummer met een knipoog, Het nieuwe nummer van Martin Vincken moest dansbaar zijn, een feestelijk en zomers tintje hebben en makkelijk mee te zingen. Deze ingrediënten zijn allemaal verwerkt in de nieuwe single ‘Schat ik beloof’.

 

Dankzij Ger Oerlemans en René Portegies is het een vrolijke productie geworden met een tekst die praktisch iedere man aanspreekt. De tekst spreekt dan wel iedere man aan, maar is niet autobiografisch voor Martin. Het is een single met een knipoog, want de zanger is blij met zijn vrouw en hoeft niet meerdere. “In de clip loop ik met allemaal vrouwen, het is net of ik in een snoepwinkel liep.”, grapt Martin.
Sinds 2004 heeft Martin Vincken al diverse eigen singles gemaakt, waaronder ‘Hey Ho Angelina’, ‘Tinus blijft wel hier’ en ‘Terug in de tijd’. “Het nieuwe nummer moest lekker dansbaar zijn, net als ‘Terug in de tijd’, maar met een feestlijk zomers tintje.”, aldus de zanger. Dit heeft hij gevonden in ‘Schat ik beloof’. Een single die hij al regelmatig in de kroeg kan zingen. Martin, die ooit begon met zingen in café Peter Beense, heeft sinds 3 jaar zijn eigen café Ome Tinus in Hoorn waar hij zijn eigen nummers ook regelmatig ter gehore brengt.